f a t i h a t i e
Hihi got the same tagged by 2 person..haha hutang tagged lain pun byk lg..tp tagged ni menarik sbb ckp psl org yg ‘men tag’..hihi so leh la kutuk..haha

Linda
1. Rumate selama 3 thn sjk 2nd year kat Uni
2. Sgt sempoi n selamba n mudah dlm sgala hal
3. Suke tdo wakaka
4. Geng lmbt g klas, kengkadang ditinggalkan sbb lmbt bgn plus bergegar bilik ble kejut
dia hihi
5. Set ringtone alarm bgn pagi ‘my hump’ sampai sy hafal lagu tu, org sdr tdo dgr azan
ktorg dgr my hump kwang3
6. Sgt aktif & mantap, join silat, join persatuan, join sume yg ada kat Um tu
7. Apa2 news mmg dia tau dulu, then citer kat ktorg
8. Suke berjalan so, wpun dia x drive, pro giler jln2 kat kl dll tmpt yg ktorg pun x yau
hahah..suke jln dgn dia sbb dia tau sume jln
9. Dia jenis happy2 n x kesah, tp jgn disangka air yg tenang x de buaya, dia pun tau terasa
tau! hihi
10. Knp yg ske kwn ngan dia? sbb dia besh!!


Nurul
1. Sy sll intai blog dia snyap2..waaaah stalker
2. Dia ni cousin sy yg muda setahun dr sy
3. Dia pun matrik Asasi Um gak (junior la kiranya)
4. Dia pun study degree kat um gak (junior lagik)
5. Amek chemistry jugak (best giler chemistry ni smpai sdara, ramai amek chemistry..bapa
pun, bakal suami pun kwang3..best giler laa sangat.......)
6. Skrg dia amek master kat um..bestnye wat master kat um huhu..
7. Mak sy kawan baik gak ngan mak dia dulu..mak sy suke puji mak dia baek hati.
8. Dulu sy igt dia sombong, tp sbnrnye pemalu kot wakaka, x de la, sy yg pemalu hihihi
9. Dia ni baik n tabah orgnye (hihi tau2 je)
10. Wpun sy x rapat sgt dgn dia, tp sy rasa dia cam best hihi



Tag Another 5 Persons:
Sudah tentu lah
nurul
linda
wani
n sesaper je lah
Labels: | edit post
2 Responses

  1. haslinda Says:

    wey..tang no 8 tu..pro ker???sampai sesat nk cr stesen lrt salak selatan..alih2 sampai UM terus..cmner tu???


he or she..

Lilypie Maternity tickers