f a t i h a t i e
Manik merah jambu semakin berkurangan..
Uhuh x cukup ni..
Lebih kurang 40% lagi nk siap..
Nak ke puchong..beli manik lagi mlm ni (cam sebelah rumah je puchong tu)..
Semakin nak siap, semakin laju menjahit..
bestnye..hihi
99
f a t i h a t i e
Smlm kat lab..borak2 dgn Abg Zul & Kak Zue..borak kosong je.. tetibe sampai ke topik ape ntah, Kak zue suruh abg Zul bg atie try dia punye kad yg dia dpt dr Seminar Kekeluargaan hari tu..aku igt ape kemende lar..rerupenye cam sensor test stress..Kena letak ibu jari 10saat pastu akan kua warna bwh cap jari tu..pastu banding dgn meter kat atas cap jari tu..kalau biru-calm, hijau-under control kot...x igt, merah-tense, hitam-stress.

Dlm 10 saat tu kak zue dok ckp dia rase aku merah atau hitam sbb nmpk aku sejak akhir2 ni cam bermasalah hahhaha..aku x wat pasal..org carik pasal ngan aku..haha x de la.. gimik jek..
Lepas kira 10 saat, aku alihkan ibu jari..
Taaarraaaa MERAH MAK NGAH..
Haku TenSi rupenye haha..(dlm hati harap biru..x nak ngaku tuu)

abG zUL & kak Ros biru..Kak Zue plak sebelum tu dia biru, pas aku try dia try gak, dia dpt merah ..ekeke..aku ckp , maybe sbb dia nk buang air besar kot tp dia tahan2 pulak..hahhaha Abg Zul kate sensor tu bkn ikut suhu badan, tp ikut denyutan jantung..

Misi baju manikkku still in progress..Geeeeerrrraaammmm nk tgk hasil akhirnya haha perasan..cam chantique je..Azila kate rajin aku jahit manik..Semangat nk kawen katernyer...Errrrkkk.. X de la sbb smgt.. Sbb suke nk buat..

Sabtu ni balik Kelantan..nak beli sesuatu..teka beli ape?? toink3..*melompat kegirangan*

Countdown sudah betukar ke dua digit..

gugup...


Mutiara kate (eceh eceh)

Keselesaan tubuh kerana sedikit makan.
Kedamaian jiwa kerasa sedikit dosa.
Ketenangan hati kerasa sedikit angan2.
Keterpeliharaan lisan kerana sedikit bercakap.

So Fatihah plss wake up!!!

f a t i h a t i e

Kecantikan Lelaki
Kecantikan seorang lelaki bukan kepada rupa fizikal tetapi pada murni rohani. Lelaki yang cantik,adalah:-
1) Lelaki yang mampu mengalirkan airmata untuk ingatan
2) Lelaki yang sedia menerima segala teguran
3) Lelaki yang memberi madu,setelah menerima racun,
4) Lelaki yang tenang dan lapang dada
5) Lelaki yang baik sangka
6) Lelaki yang tak pernah putus asa
Kecantikan lelaki berdiri di atas kemuliaan hati. Seluruh kecantikan yang ada pada Muhammad SAW adalah kecantikan yang sempurna seorang lelaki.


Kegagahan Wanita
Kegagahan seorang wanita bukan kepada pejal otot badan, tetapi pada kekuatan perasaan. Perempuan yang gagah,adalah:-

1) Perempuan yang tahan menerima sebuah kehilangan
2) Perempuan yang tidak takut pada kemiskinan
3) Perempuan yang tabah menangung kerinduan setelah ditinggalkan
4) Perempuan yang tidak meminta-minta agar di penuhi segala keinginan
Kegagahan perempuan berdiri di atas teguh iman. Seluruh kegagahan yang ada pada Khadijah adalah kegagahan sempurna bagi seorang perempuan.


Written by Ommi Kalsom Hj Ibrahim


f a t i h a t i e


credits to syaiful bahari

kalau masa kenduri pasang semua lagu minus 1 shj maybe ade dialog ni.

boy/girl: weh ko tau ak?? smlm kat kenduri fateha sume org tdo abes je mkn...

harharhar
f a t i h a t i e
I did not cry on my graduation day. Not that i want to.....

Do people cry on their graduation day? isnt it suppose to be a happy day. feeling emotionally touch, yes maybe, but cry? hurm..

maybe because of the years of struggle
maybe they r affected emotionally by the ceremony
Maybe their programme of study is too tough
Maybe they have to face too many challenges e.g. finacial, homesick ;) etc.
maybe they have their own reasons. yes. their own reason.

I have my own pride but I think i might be crying on my master's graduation day..
because of them..the shoulders..and 'them'.
.
.
.

I must be out of my mind to think forward and to even feel this way.

.
.
.
hwa hua hua terjumpe gmbr ni dlm my pictures..muke2 gonjeng haha..(tembam gilerrr ms ni)..ps: bercinta pas grad, bahek kan aku..harharhar


.
.
.

f a t i h a t i e
So, spt biasa, mls nk type byk2..enjoy the pics..ayat2 byk nnt terkantoi pula..kui3..
*oh shut up shut up**


ni kat Nor Arfa Craft..ada sale..tp habuk pun x bli..sbb x kije kerajaan lg jd x minat nk bli..heheh





Ms Sarah & tunangnya En adli=) selaku 2nd photographer di sekitar aina's wedding hehe

jom linda aku jd partnermu hihi


weeee couples itu dpt dihilangkan dlm gambar ni..hihi over suke pulak..*stiap kali pun pasti aku mau jakun*-ni kat pantai batu burok

keesokan harinye, pepagi lagi dah turun brekfast sbb nk smpai awal kat umah ainna utk menyaksikan pernikahannya...waduh skemanya ayat heheh

presenting u the bride to be-sebelum dinikahkan..cantikknye ainna=)

ni dah nk gerak ke tmpt kejadian

Di tempat kejadian-tengah grooming =) *en nazli nk salam Mr M, bkn aku tau haha*

for him=)..cantikkan..

kui3..kena soal dulu sket2..

dup dap dup dap =P

Dgn sekali lafaz, mrk berdua disatukan.. dialognye berbunyi "aku terima nikahnya dgn mas kahwin tersebut itu"...dan Mr M x puas hati hahhahhaha..wan ainna mardhiah binti wan saffiee kan pjg nk sebut, kang terkehel nnt heheh.. nama i pon panjang gile ape?? heheh


huhu terharu..

terharu..

dan terharu lagi..

sebelum pengantin lelaki tiba..pose ratu dulu..=))

Someone's missing-Azila x sampai lagi :(

Akhirnya..

Raja & ratu sehari

makan time

last pose

copy paste dr blog linlin~gmbr ni mcm tahun 90-an pon ade ;

minus 1- sarah, azila, me n Linda *ni pics dr camera cik lin lin*


x sangka ainna dah kawen..kan?..
ptg tu..terus gerak balik slps wedding (bli kopok lekor dulu n mkn smpai pewot buncit) n sampai umah kol 2am..
krohh krohhhh zzzzzzzz...........


he or she..

Lilypie Maternity tickers