f a t i h a t i e
Hari nie sy terkejut tgk jalan shortcut ke ofis dah dibaiki..
Selama ni tuang punya hak tak pernah nak ambil tau sbb jln tu mungkin private property..mungkin bawah pengurusan Kajang Hill Golf Club..kami pun musykil jalan tu sape yg punye....kerajaan atau golf Club punye...
Memula pelik gak, ayah sy bkn ahli adun atau kenal mn2 adun atau wakil rakyat atau org JKR atau mrk2 di atas sana=P
Tau2 jln yg dah bertahun2 kami lalui tu dah baiki..
Mekaseh la byk2..
kalau tak lubang2 je..rosak kereta jek..

Alhamdulillah baru2 ni gak papan tanda Bdr Tek pun ganti yang baru yg sgt besar dan jelas..yg lama mcm dah kena panah petir je (kot)..dah hancur..kalau dr highway LEKAS & Semenyih mmg boleh nmpk clear la papan tanda tu..hihi kalau terlepas tu maksudnye pendek umor lah.

Right timing kan..

GUmbira2..

Selamat berpuasa semua..
Semoga Ramadhan kali ni membawa lebih keberkatan dan keinsafan di hati kite..

ps: i'm thinking of a small tranformation.
1 Response
  1. cikin Says:

    selamat berpuasa..:)


he or she..

Lilypie Maternity tickers