f a t i h a t i e
Kak ieta tukar warna bajunya pada warna hijau!!

Akhirnya doaku dimakbulkan..

Agr kami tidak boria..lantak la sama kaler dgn akad nikahku pun, janji kawen hehehe..Arrrgghhh i’m really not into same color dress idea.

Kak ieta mulanya mahukan warna cream (and she already have cream cloth bought in Malaysia) tp sbb rambang mata di bandung, dia pilih warna hijau epal + gold (embroidery/gold corset, i’m not so sure which is gold exactly)..i wouldn’t dare wearing dat color nggeeeeee...dat color only suits cute ppl i guess..hihi...to me hijau lumut lagi best..if she were to ask me to wear hijau, i’d go for hijau lumut..hihihihi..she’ll stay cute, and i’ll keep the elegance...hahhahahhaha elegant ke..krrriiiiiiiiinnnnnggg fatihah wake up pls)..sy ske barangan.

Mulanya jugak, dia suruh saya beli lace cream dgn manik hijau..and me was like..errrr???...kalau sy bg makcik baju ni utk disewakan pd customer dia nnt, customer dia kena carik pelamin ijau pulak..menyusahkan nnt..jd cream je sudaaaahhh..

Kmudian dia kata sy pun boleh pakai hijau, tp sy dah bli cream n nak teruskan dgn cream je.

fullstop.
jgn mcm2.bkn majlis aku kan.
Labels: | edit post
6 Responses
  1. hidden.wing Says:

    i heart apple green too :)
    soft & soothing hehehe


  2. Skinny Legs Says:

    laaa...itu ke citenye...same kaler theme? hahaha...ok...ape yg aku bc selama neh...


  3. hidden.wing~yeshh ppl say green is serenity=)

    Skinny Legs~kui3..ni kena baca balik nie..hihi..wut i meant was majlis berandang umah dia nnt, both of us will be wearing the same color(cz gabung majlis kan). before dis she wants me to wear the same color which is cream cz the pelamin is green.*i was puzzled y not just wear green n cream+green pelamin*.i cant wear green cz she's wearing cream (deep down hati nak pakai ijau hahaha).cz nnt dia tenggelam la kan kui3.now she bought green. and i'm stuck with cream. she said i can wear green too but my cream dress is already stunningly tailored.(stunning ke) hahahhaha..*sedapkan hati*


  4. dialicious Says:

    i prefer hijau lumut..sesuai siang atau malam..mmg elegant!hehe


  5. Dayu Says:

    hijau yg sgt bright tidak lah sesuai dgn kulit sy yg makin itam ini
    tidak
    kena pakai kaler2 saviour


  6. dialicious & Dayu~ oh oh sy tidak dpt pakai hijau..kerana baju sudah siap dijahit..pasrah je huhu..


he or she..

Lilypie Maternity tickers