f a t i h a t i e
Memula nak jahit style cendawan ni kat baju wani..tp tenggelam dek bunga2 ENglish Cottonnye..so, next

tarrrraaa....hope u like it...basi kan aku letak kat sini...paten biase je tp..buat double decker lg soh nmpk manik ni hehe..

Tempahan yg buat aku x keruan, sbb aku x biase lg buat pangkah2 ni, org mintak pattern ni, layan kan aje..


Gatal tangan nk jahit manik kat baju utk g kenduri kak ieta


Inilah bakal kakak ipar sy. Beza setahun je dgn sy. Ade jemputan kenduri kak ieta tegur igt sy ni adik dia..(errr sama ke, cam langit dan bumi je?)
Majlis bertandang sy nnt akan disatukan dgn majlis perkahwinannya 31 october nnt..
Kak ieta pilih warna hijau utk majlis akad nikah nnt dan cream utk persandingannya bersama pelamin hijau.
Mulanya sy tercengang juga.
Sbb majlis akd nikah sy udah cream,resepsi cream gold, bertandang cream balik.
Lepas beli kain utk majlis bertandang, saye sgt suke kain itu dan x mengapalah kalau cream lagi.
Perlu toleransi kan.Lagipun, warna je. (Kalau majlis saye la, sy x mau kongsi pelain dgn org lain hahah jahat kan)
(Practise toleransi dgn keluarga besan utk selepas kawen nnt...akan dtg lagi hebat pula)
Maka bersedialah..
Kerana fakta hidup x kan lepas dr mslh.
(kdg2 bkn mslh, tp kite yg rs masalah negara kan) hehe
Maka permudahkanlah. (hehe sy ni pun bkn terer mempermudahkan, tp blajo2 le)

dgn family+bkl family besan


Putih itu suci~Dr Abg Razak



BUndar tp sendu..comel kan


Simple yet cantik selendang ni. Beli chiffon, DIY manik pun boley..hihi

Amekkan lauk utk org saket=)
4 Responses

  1. Skinny Legs Says:

    weh...meriah ok...xsangka aku...hehehe...da siap ke tuh?
    one more thing...asal aku view cam xbtol je alignment blog ko? ke aku nye yg x btol? =/


  2. Skinny Legs Says:

    and i like the green one...nak crik lah baju for next trip...ekekeke...


  3. nurul aziyana~ hihicomeykecikmolekorgnye

    SkinnyLegs~aku rs org yg pakai screen pc 40inch tu kot yg alligment lari hahaha.. meriah ke, triple decker aku wat heheh.. erk nk yg pangkah2 eh..bisa gila aku..xpe, anta awal2 eh, i mean, bkn 3/4 hari awl, cz mlm je wat mende2 ni.yep baju ko dah ciap..


he or she..

Lilypie Maternity tickers