f a t i h a t i e
hye...
dah lama x update..hehe..sangat malas dan x tau nk tulis ape..
dan bila rasa nak update, ape yg nak ditulis mesti macam flashback..hehe...


Hmm..
masa sekolah2 dulu..
tahun 2000 & 2001 kelas ktorg... 4 Setia & 5 Setia suka wat friendship day... 1 ogos...
tapi di kalangan perempuan je...
Ade 14 org perempuan je... x ramai yg amek pure sc...
heehee lelaki x join sbb mls bli hadiah & kumpul duit...
tp masa jamuan, jeles pulak... padan muka =P


Masa form 4 tu, ktorg hanya tukar2 hadiah...
Igt lagi masa tu dapat hadiah dari Hairine...
ade lagi smpai skrg...erm Hairine buat sendiri, guna calender, dia tulis quotes kat calender tu..
Wani buat sijil frienship day utk sume... masa tu wani la yg dikenali sbg pakar computer..haha kunun la pakar... yg lain cam x layan sgt computer masa tu...

Masa form 5 lak, ktorg curi masa klas BM kejap...kumpul kat taman tepi sekolah..(masing2 bawa mknn & siap collect duit utk jamuan)... Siap ajak cikgu BM join jamuan sesama...
Kalau bdk laki join, leh wat jamuan dlm kelas terus... leceh sungguh mereka2 ini =P
Tukar2 hadiah cam biasa...sebelum tu kena cabut nama dulu utk tau tukar2 hadiah ngan sape...
hmm tahun tu dpt hairine lagi... Hairine bagi brooch bentuk rama2... ade lagi smpai skrg... brooch yg byk berjasa sbb bentuk leper, sesuai utk pin tempt tersembunyi... hehehe...
& Wani gak yg wat sijil friendship day...


Tiba2 teringat kata2 mama dari Ustaz Othman Muhammadi...lebih kurang camni...

Ape yg org buat jahat kat kite, kite x payah kenang...
Ape yg org buat baik kat kite, yg perlu kite kenang...
Ape yg kite buat baik kat org, kite x perlu ingat...
Ape yg kite buat jahat kat org, yg kite perlu ingat...

hehe...bukan ape... sbb cuba nk igt masa tu bg hadiah kat sape..tp x dpt igt...mungkin kat hairine jugak...hehe asek2 hairine..jodoh kot..haha

hmm alkesahnye...
tapi kalau ditanya waktu2 plg best, rasanye masa awal2 kat universiti... ok la, keseluruhan masa kat universiti =P
kat sekolah x gempak sangat haha...
plg perit (tp best) masa matrik hehe...hmm boleh dikatakan masa matrik tu "bittersweet" sbb dikelilingi org2 genius..sebilik pun dgn geniuses... skrg sorang dah wat PhD, sorang lagi dah kerja dgn jayanye...

Ape2 pun semuanya menghasilkan aku di hari ini =)

...
5 Responses
  1. Anonymous Says:

    ko nye hadiah dapat kat bechik and aku dapat bechik nye hadiah...hahaha...nak avoid las2 me end up getting hers...n she got urs...*sigh*


  2. alfattah Says:

    hahaha ok, now i remember..haha bechik bechik... wut did i give her actually?n y were we avoiding her? hahahaha.. i sense evil in the air =P


  3. Anonymous Says:

    i got a fan...and she got green frog mug...which was from u..ahhahahaa...yep...there was evil...harharhar!


  4. alfattah Says:

    yeah, haku hengat, ko nak hadiah aku coz dat green frog mug i bought was sooooo damn cute!!!!!.. yes u r evil..hahahhahaha


  5. soul krasty Says:

    patot la senyap je..dh dpt keje..rajin2 la keje..hee..


he or she..

Lilypie Maternity tickers