f a t i h a t i e
Minggu ini adalah minggu yang genting (chewah)
Sbb ada dateline yg nak dikejar..(dan kad di tangan)
Oleh kerana dah penat risau..
Cara yg paling baik adalah rilekskan otak..(dan fikir yg positif2 saje)
Dan hati rasa bahagia..
mungkin doaku sampai..
utk ditenangkan fikiran dan diturunkan buah2 ilham
Insya Allah..

Bilikku sudah 3/4 dicat..rs segar sikit masuk bilik nie..
kalau x, warna pink belacan  memanjang..
sakit mata dah
umur pun dah byk haha so x sesuai pink2 ( haha faktor umur atau keadaan yg berubah)

Selain tu, catering utk akad nikah xde lagi (br dpt tau ahad lepas yg tukang masak cuti raya panjang)
Gile tak..lg brp hari, tp xde katerer lg..
tetibe dpt idea nk tanye kak ani..
dan kak ani teringat sorang caterer yg dia kenal..
tapi nombor dia pulak xde..ade dgn suami kak ani..
so kena tunggu esok utk boleh call caterer nie..
Oh harap dia available on that day..
Kalau xdpt..pencarian bersambung kembali..

Esok nk g UM
rase neves tibe2
3 Responses
  1. haslinda Says:

    neves ke bende?? excited la sket oiii..hahaha..nak kawin dahh


  2. haha neves sbb distribute kad meaning dah dekat..excited kalau dah bersedia weh..


  3. Eda Says:

    haha...edar kad jgn x edar..=)


he or she..

Lilypie Maternity tickers