f a t i h a t i e
Kad sudah slmt diedar pd kwn2..mungkin ada bbrp lg yg belum di pos..otw ;-)
Baiklah... (skemanye) ni lah kad sy yg buat sy terharu slps kwn2 kate comel.
credits to Syazwani & Atul..
dan yg plg mengharukan (emosi kan aku) , ada member lelaki bg 5.5/5 bintang =P
katenye lain dr yg lain..
ok cukup2, kang ckp byk, riak pule..
btw credits to Syazwani & Atul again..
tanpa mrk, kad ni x kan menjadi kad (cewah)
pjg sbnrnye cerita di sebalik kad ni
font editing la layout lah, mcm2...
bg yg x clear dgn map yg dah aku edit tambah simpang 4 tu (sorry wani, kutambah saat akhir), 
boleh google map okay 
hiksssss..
siapa yg ingin mencuba2 buat kad sendiri mesti punye byk masa dan kakitgn utk ribbon di bawah..leceh ok! kalau x byk masa, jgn tdo mlm=P
Kakitgn sy, sy je=P
hasilnye kad2 dan puffy eyes kwang3..
 bentuk hati tu cut out sendiri..jln2 kat kedai buku n gatal mulut tanye punture love ada x jual..terkezut tau sbb wujud! nasib baik baru gunting love sikit.

 
tadaaaa..x perlu susah2 cut out lagi.. brilliant puncture!

.sy rs thn 2009 nie manis.
insya Allah
13 Responses
  1. Eda Says:

    fiha..dh dpt dh kad ni..comey..hehe..
    nk plak gmbr pengantin kt dpn tuh..n the most important thing is lain drp yg lain..=)..neway thanks ye jemput..=)



  2. kak fiha! suka sangat kad kak fiha..cantekss!



  3. alongdiyana Says:

    salam atie..diy x sure sempat atau tidak sampai ke wedding atie n mansur...btw, cantik kad ;) kreatif gitu...

    p/s: hadiah yg leh guna di umah n 2-2 leh guna ek.. otw (insyaALLAH) ;)


  4. Xpe D kalau x dpt dtg..ish3 susah plak D nk pos hadiah tu..ni hadiah pengganti diri ke..hihi


  5. weDa Says:

    hi, random surfing brought me here. nice card. really like it :)

    wedding is real soon eh. good luck :)


  6. AzUraAa Says:

    hai dear.. cantiknye ur kad.. buat kat mane ni? sgt suwit...


  7. soul krasty Says:

    santek = sangat cantek.


  8. sgt unik kad ni..shomelnyee!


  9. weda: hihi thanx 4 dropping by. heheh wish good luck tu rs cam nk g perang je..haha kidding..insya allah..hope all will be smooth..

    Azuraaa: kad ni custom made by a fren, any enquery cn refer to www.blank404.blogspot.com =)

    Azuwan & Ariani: Mekaseh2. =)


  10. Skinny Legs Says:

    Eeee...eee...xsangka u featured us here *blush*...thanks for highlighting us... :D


  11. Anonymous Says:

    Cantekla card kawin tu....sy pn ade intention nk wat sendiri..sempat ke agak2 ek???printing sendiri mahal x???bley bg tips x????-snowies_1204@yahoo.com..tq


he or she..

Lilypie Maternity tickers