f a t i h a t i e

Erk..
Kad tak cukup.. Aiyark!..
Sebenarnya mmg sengaja buat kad cukup2, dan kalau x cukup, plan nk tambah je..tp x sangka pulak ayah tibe2 nk tambah jemputan utk kawan ofis dia , berpuluh2 pulak tu, igtkan nk tambah sikit2 je... Mulanya ayah malas nk ajak ramai2.. (tp aku faham ms ayah list down nama tu mesti kenalan dia berkait2, sudahnya list jadi terlebih pjg )..hihihi.. Lumrah.
Hmm boleh je kot siap insya Allah.. beadswork pun tinggal sikit je lg.
Erm.. majlis kahwinku hanya lah biasa2 je..Kukira dlm kategori sederhana utk golongan menghampiri pertengahan, tp aku pun x pasti ape criteria kelas pertengahan  (perlu ke too much info nie?haha) Jadi pd yg hadir, kenduriku x de ape2 cuma satu pengisytiharaan dan keraian , di harap kehadiran anda dpt memeriahkan suasana majlis=)
Bln Ramadhan dah hampir sampai ke penghujung..rs sekejap sgt masa berlalu..Aku pasti ofis ni akan kosong seluruh minggu hadapan ,melainkan non-malay officer. So aku boleh la cuti satu minggu gak kan.. hahha oh tidak..Lepas kahwin pun mestila nak cuti gak.
Kalau cam tu xpela, aku cuti raya dan cuti kawen jugak. Tamaknyer!!Dgn syarat poster conference siap..huhuhu..suke hati je aku buat T&C sendiri kan. Anyway aku x cuti pjg pun..berangan je.
Tadi baru je bg kad kat Director.. wah3 goosebumps siot.. tp aku tawakal je n senyum byk2.. Dan biasala, sumenye ok (cam baru lepas exam plak perasaan dia).. Director nice je. Dan aku pun senang la hati (x kisah la kalau dia xdtg pun janji dah bg kad) tp kalau dtg, mmg aku berbesar hati. Kalau dia dtg, aku kojol kot, sbb x kan sangka dia dtg.
Lepas tu utk staf aku letakkan general invitation card kat board lab. X semua staf aku kenal rapat. Ada yg tegur & senyum2 biasa je kat lab, kak ani cadang aku letak general card je, lgpun aku fulltime student je kat situ. Plus Kak ani suh aku buat announcement dpn dorang.. Adeh! Mula aku cam, biar betul kak? Perlu ke nie? Then aku pun belasah je la.ye la, x kan nk letak dan buat diam cam x de ape2 kan..betoi gak tu.pastu ms aku nk tampal kad tu dekat dgn meja2 dorang, x sangka kak ani mengekor dr blkg. Sampai kat dorang, kak ani jerit. “Kwn2, fatihah nk buat announcement nie”. Boley? I ni pemalu orgnye.. hahahha aku ckp la, yg aku nk kawen 4 okt nie, jemput la dtg.. hihi cam kelaka je rupa aku mase buat announcement kawen. Cam comel kot =P..
OH
SAYA

RASA
SUDAH
BOLEH
EXCITED
MAHU 
KAHWIN
(walaupun kerja lab ada sikit2 x siap, tp bkn salah aku. supplier raw mat yg lambat dgn instrument bengong)

Ok. enuf of that.


 Well this is Ms Wani, the card designer (with atul)..Whhooaaaa u've been exposed huh.. hihi..
(Bumped into Ms Aesha  here at MId valley few hours b4 berbuke, i was walking when i saw this familiar looking chick. in split seconds i knew it was you!) heheh wut a pure coincidence.
Rojaknye entry aku..ntah la, x perasan campur2 bahasa pulak.. xpe, bkn jawab soalan exam. harap Teacher aesha x bagi F. hahhah.
5 Responses
  1. wah sure berdebar2 n excited ek nk bergelar isteri..hehehe kad xckup perkara normal..samer case la kiter..aperpun slmat hari raya


  2. aeshly Says:

    hihi! mmg coincidence betol tu. ;) nice meeting u girl. mesti tgh berdebar2 skrg ni kan?? raya pn dh cm x raya je .. dok pk pasal hal kwen je. hihi.


  3. Skinny Legs Says:

    aisey enterprem lagik... *double blush* :D


  4. soul krasty Says:

    ko nmpk tired je..huhu...


  5. Aziyana~tu la..last2 minit baru la nk habaq..huhu sabo je le..slmt hari raya 2 u too ;)

    Aeshly~ tu la pasal, dah la x balik rs tahun nie..hihi nice meeting u tooo =P

    Syazwani~ perlu ke blushing heheh

    Azuwan~ x la, mata aku mmg mata kuyu hahhahahahha..


he or she..

Lilypie Maternity tickers