f a t i h a t i e
Kurang sebulan lagi start exam...final exam... 23 & 25 april... killer paper...2 paper jer... dan aku bebas... tapi tak berapa nak seronok...sedih ada laa... nnt dah bukan mahasiswa lagi,,, huhuhu.. dan aku tau aku akan merindui detik2 ini,,, semoga jarum jam berputar lebih perlahan... walaupun ramai kwn2 yg dah habis semester lepas dan aku kehilangan tempat berpoya-poya,,, harharhar,,, tp lubang2 kosong masih tetap terisi dengan mereka2 yg kusayangi....hihihi...senti pulak dah...

Macam2 berlaku dalam 3bln nie... yang pasti semuanya berharga dan mematangkan diri yg tak berapa nak matang sangat nie...haha...methebest, aku tau ko gelak kat aku skrg nie,,, ok la banding ngan ko, aku matang sikit... *winks*

Doakanku wahai sahabat2 dan rakan2... untuk exam dan hari2 mendatang...
1 Response
  1. Anonymous Says:

    Hahaha...dari segi rupa u win lah the matang thing...but in terms of dalaman we're even ok...hahaha

    --> me the best


he or she..

Lilypie Maternity tickers