f a t i h a t i e
Assalamualaikum semua..
Dah lama x update blog nie kan..
Minggu lepas dah type entry, tp encik suami ter off kan pc pulak time tu..
dan aku malas nk buat balik...
cek2 kat draft pun x wujud..
haha..

Okay, memandangkan aku seorg yg pemalas..aku upload kan gmbr je ok..heheh
Sedang x sihat skrg sbb food poisoning...(tp sempat lg tulis blog ye) hehe
bile lg nk update kan..hihi


Akad nikah 3 Okt 2009~Mansur & Fatihah


tgh berdebar ni hihi





ms bacaan taklik~serius je muka =P



yeay! dah tawen kite..Alhamdulillah semua berjln lancar




Walimatulurus~Fatihah  Mansur



Alhamdulilllah..lovely weather of Oct 4th



ce ce ceh



At last


lepas acting potong kek, lupe nk suap leh x?? haha


Majlis bertandang 30okt ini..jd x de gambar lagi utk dikongsikan..nntkan ye =)

Credits tu Munirah Saharin (my uni jr), Abg Lan (My cousin) & wani for these wedding pics...
Love u all mwaaaahhh

kpd yg sdg merancang utk berkahwin
kawen cpt
best kawen!
(hahaha)

Semoga berkekalan ke akhir hayat
Semoga segala di permudahkan buat kami
ameen
Doakan kami ye =)
8 Responses
  1. big congratulations to both of u..
    smga dpt melayari alam yg penuh berkat ni dgn penuh kesabaran dan kasih syg..sgala onak dn duri hadapi dgn rasional n tenang

    p/s: setuju!!kawen mmg besh


  2. soul krasty Says:

    bkn smp ke anak cucu je..smp akhir hayat=)

    amin.


  3. dialicious Says:

    congratsss!!wah..cantikkk!


  4. cikin Says:

    congratssssssssss..:):) cecepat ul picas.. nak tgk..:)


  5. thanx semua..gmbr lain akan di upload dgn proper later okay! heheh..ni bercampur source semua hihi..a'ah silap azuwan..sehingga ke akhir hayat..ameen..


  6. tahniah.. berseri muke awk.. ;)


  7. AD Says:

    Semoga Allah memberkati kehidupan berkeluarga Atie dan Mansur dan melimpahkan berkat dan kebaikan kepada kalian berdua (serta cahaya mata - akan datang)....


  8. Anonymous Says:

    Your blog keeps getting better and better! Your older articles are not as good as newer ones you have a lot more creativity and originality now keep it up!


he or she..

Lilypie Maternity tickers