99
f a t i h a t i e
Smlm kat lab..borak2 dgn Abg Zul & Kak Zue..borak kosong je.. tetibe sampai ke topik ape ntah, Kak zue suruh abg Zul bg atie try dia punye kad yg dia dpt dr Seminar Kekeluargaan hari tu..aku igt ape kemende lar..rerupenye cam sensor test stress..Kena letak ibu jari 10saat pastu akan kua warna bwh cap jari tu..pastu banding dgn meter kat atas cap jari tu..kalau biru-calm, hijau-under control kot...x igt, merah-tense, hitam-stress.

Dlm 10 saat tu kak zue dok ckp dia rase aku merah atau hitam sbb nmpk aku sejak akhir2 ni cam bermasalah hahhaha..aku x wat pasal..org carik pasal ngan aku..haha x de la.. gimik jek..
Lepas kira 10 saat, aku alihkan ibu jari..
Taaarraaaa MERAH MAK NGAH..
Haku TenSi rupenye haha..(dlm hati harap biru..x nak ngaku tuu)

abG zUL & kak Ros biru..Kak Zue plak sebelum tu dia biru, pas aku try dia try gak, dia dpt merah ..ekeke..aku ckp , maybe sbb dia nk buang air besar kot tp dia tahan2 pulak..hahhaha Abg Zul kate sensor tu bkn ikut suhu badan, tp ikut denyutan jantung..

Misi baju manikkku still in progress..Geeeeerrrraaammmm nk tgk hasil akhirnya haha perasan..cam chantique je..Azila kate rajin aku jahit manik..Semangat nk kawen katernyer...Errrrkkk.. X de la sbb smgt.. Sbb suke nk buat..

Sabtu ni balik Kelantan..nak beli sesuatu..teka beli ape?? toink3..*melompat kegirangan*

Countdown sudah betukar ke dua digit..

gugup...


Mutiara kate (eceh eceh)

Keselesaan tubuh kerana sedikit makan.
Kedamaian jiwa kerasa sedikit dosa.
Ketenangan hati kerasa sedikit angan2.
Keterpeliharaan lisan kerana sedikit bercakap.

So Fatihah plss wake up!!!

5 Responses
  1. cikin Says:

    hehe.. pagi td cikin br g denga session pasal stress nih.. ..;)


  2. Jehan Najib Says:

    biar betul awak jahit manik sendiri? rajin btol bakal pengantin ni... heheheh

    Awak SAAS batch bile? class apa?
    Org '99 5 Jujur. Dulu skolah rendah org skolah kat sungai kantan dulu...


  3. dialicious Says:

    i pun suka jahit manik tp baju nikah blum siap2 lagi tempah tatau bilenye nak start manik.heheh.


  4. Skinny Legs Says:

    weh...nak gak lah device tuh? g opis ko lah try. leh? XD


  5. cikin~ byk seminar stress sbb rakyat m'sia steress kot hihi..

    Jehan Najib~ a'a jahit sendiri..nnt kite letak teaser baju nikah kwang3..

    Dulu Form 1-5 kat SAAS.. sy 5 Setia batch 2001...Jehan ni mesti amek LK kan hihi..so beza 2 tahun la kite..sempat satu skolah ni..sy form3, awk form 5..

    dialicious~hihi ni pun harap sempat la siap..ni baru baju nikah, belum nak tambah manik kat baju sanding..huahuahua sgt tamak..

    Syazwani~heheh igt ni mesin ke..ni kad je..cam IC kad tu..bkn device..hihi nak mai? mai la hehe..tp bkn aku punye..aku pun rase nk bw balik je kad tu..main2 dgn dia,,test kat sume org haha..


he or she..

Lilypie Maternity tickers